• broken image

  Hur aktiverar jag Gmail Smart Reply?

   

  Är du en av de många individerna på planeten som letar efter ett lämpligt program för professionella såväl som privata krav? Om ditt svar är ja, bör du lära dig mer om Gmail och hur mycket det kan underlätta dina krav.

   

  Det är en typ av social medie plattform som togs in i den tekniska världen av ett multi nationellt företag som heter Google för att göra det bekvämt för sina användare att kontakta andra. Du kan använda denna applikation för att skapa e-post adresser, prata med människor, skicka dokument, ta emot filer, marknadsföra ditt varumärke, etc., utan några svårigheter.

   

  Som ett resultat bör du komma ihåg att veta mer om hur detta program och dess funktioner fungerar med ledning av Gmail support team omedelbart. En av de främsta anledningarna till att du bör välja den här plattformen är att den är utrustad med ett förstklassigt säkerhets system för att förbättra din upplevelse på lämpligt sätt.

   

  Är det här en av de första gångerna du har försökt ta reda på hur du laddar ner och ställer in de många faciliteter som tillhandahålls av ett allmänt känt antivirus program som Gmail på din dator, bärbara dator eller smartphone? Om ditt svar är ja kanske du inte är säker på vad du ska göra eller var du ska börja.

   

  I tider som dessa bör du kontakta Gmail tekniska support team och be dem vägleda dig därefter. Du kan ringa, sms:a, mejla eller livechatta med dem när du har tid.

   

  Förutom det finns det några steg du kan följa om du vill aktivera Gmail Smart Reply. Låt oss nu ta en titt på dem:

   

  1. Det första du behöver göra är att öppna Gmail programmet på din smartphone eller bärbara dator

  2. När startsidan visas framför dig, tryck direkt på profil bildsikonen

  3. En lista med alternativ kommer att ges till dig, tryck på rutan Inställningar och öppna sedan fönstret Allmänt

  4. Du hittar ett verktyg som heter Smart Reply på den nya sidan, välj det

  5. Markera rutan bredvid Visa föreslagna svar när tillgängliga och spara sedan ändringarna

   

  Ring Gmail support Sverige nummer om du har andra frågor eller funderingar.

   

  Relaterade länkar

  Hur stänger jag av Gmail inloggnings varningar?

   

  Original källa