• broken image

  Så här åtgärdar du problemet "Detta meddelande verkar farligt" i din Gmail

   

  Gmail är en populär webbaserad e-posttjänst som skyddar dig från onlinehot som spam. Den har många funktioner som stort lagringsutrymme, enkel sökning och organisation, online åtkomst var som helst och mer. Gmail säkerhetskopierar även dina data på Googles plattform och skyddar dina data med en säker SSL-krypterad anslutning.

   

  Gmail visar en röd varning och ett meddelande som säger "Detta meddelande verkar farligt" när du får bluffmail. Om du ser det här meddelandet bör du undvika att öppna mailet, svara på mailet med din personliga information eller ladda ner de bifogade filerna i posten. Det här meddelandet kan också visas på grund av för många bilagor, dålig grammatik, för många mottagare, för många hyperlänkar eller att avsändaren inte har en e-postautentisering inställd.

   

  Om du ser det här meddelandet när du skickar ett e-post meddelande från en äkta Gmail app kontaktar du Gmail support för att identifiera orsaken till problemet. De hjälper dig att lösa det här kodproblemet genom att ge dig instruktioner. Du kan också följa dessa steg för steg instruktioner för att lösa problemet.

   

  Steg för att fixa "Det här meddelandet verkar farligt."

  • Om du ser det här meddelandet i posten från en äkta avsändare klickar du på Ser säkert ut. Undvik dock det här alternativet om du är osäker på avsändaren.
  • Försök att rensa dina e-post meddelanden om Gmail stämplar din e-post som farlig. Du kan minska antalet bilder, länkar och bilagor.
  • Kontrollera din grammatik innan du skickar ett e-postmeddelande. Ta bort alla länkar från din signatur inställning.
  • Om du fortfarande ser det här meddelandet föreslår Gmail tekniska support att du inaktiverar din antivirus-e-postsignatur.
  • Du kan också skanna dina e-postmeddelanden när du får en säkerhetsvarning. Öppna din Windows-säkerhet, navigera till Virus- och hotskydd, klicka på Sökalternativ och sedan på Full ständig genomsökning.
  • Du kan vidarebefordra det problematiska e-post meddelandet till dig själv om du inte kan öppna e-post meddelandet.
  • Du kan också rapportera e-postmeddelandet som skräppost och ångra det.

   

  Kontakta Gmail support Sverige nummer om du har problem med att ta emot eller skicka ett e-postmeddelande. Support teamet kan hjälpa dig att felsöka problemet med ett omedelbart svar.

   

  Relaterade länkar

  Hur aktiverar jag Gmail Conversation View?

   

  Original källa