• broken image

  Hur ändrar jag ditt Gmail lösenord?

   

  Om du har en smartphone och tillgång till internet förstår du redan hur viktigt det är att se till att dina sociala konton är säkra och skyddade på alla sätt. Gmail är en av de mest populära e-post plattformarna som finns tillgängliga idag på grund av dess många funktioner och system. Som ett resultat använder varje individ, organisation, grupp, etc. det regelbundet av flera skäl. Du kan använda den här plattformen för att ansluta till olika människor runt om i världen från bekvämligheten av ditt hem utan krångel. Om du har ett företag kan du också använda Gmail för att kontakta dina anställda och skicka och ta emot filer framgångsrikt och effektivt. Inte bara det, om du försöker marknadsföra dina erbjudanden till dina kunder kan du också skicka e-post till dem för att hålla dem uppdaterade hela tiden. Som ett resultat kommer Gmail att kunna hjälpa dig på flera sätt om du vet hur du använder det därefter.

   

  Men eftersom så många människor använder det dagligen och du behöver tillgång till internet för att öppna det, är det viktigt för dig att se till att ditt lösenord är tillräckligt starkt. Som ett resultat bör du ändra ditt lösenord omedelbart. Om du inte vet hur du gör det kan du ta hjälp av den här bloggen eller kontakta vårt Gmail support team för att lära dig mer om det. Låt oss nu titta närmare på några steg för att ändra ditt lösenord:

   

  1. Öppna din Gmail plattform och tryck på din profilbild i det övre högra hörnet på skärmen
  2. När du har gjort det hittar du alternativet Hantera ditt Google-konto på den nyöppnade popup-sidan, tryck på den
  3. Steget ovan tar dig till en sida där du hittar sidan Inställningar, öppna den omedelbart
  4. Du hittar alternativet Ändra lösenord i det nyöppnade fönstret. Du måste först skriva om ditt nuvarande lösenord och sedan skapa ett nytt lösenord
  5. När du är klar med att fylla i det angivna utrymmet för det nya lösenordet, tryck på Spara

   

  Om du följer ovanstående steg på rätt sätt kommer du att kunna ändra ditt kontolösenord inom en kort tid. Gmail support Sverige är alltid redo att ge dig all typ av hjälp du kan behöva. Du bör förklara dina problem för dem noggrant om du vill få de bästa fördelarna samtidigt som du minimerar problem med stor marginal.

   

  Relaterade länkar

  Hur inaktiverar jag Gmail Smart Compose?

   

  Original källa