• broken image

  Hur aktiverar jag Gmail verifiering?

  Vill du ladda ner ett program som gör det enkelt för dig att ansluta till människor på ett sätt och säkert? Om så är fallet bör du lära dig mer om Gmail och vad det kan göra för att öka din bekvämlighet. Det är en typ av e-post program som du kan använda på många olika sätt utan ytterligare problem.

   

  Du kan navigera i dess verktyg för att skapa e-post adresser, genomföra videosamtal, skicka dokument, ta emot filer, hålla dig informerad om ändringar etc. framgångsrikt. Som ett resultat bör du göra ditt bästa för att ta reda på hur den här applikationen kan förändra ditt liv med hjälp av Gmail support team så snart du får tid.

   

  En av de bästa delarna med att använda denna sociala nätverks plattform är att den har ett mycket tillförlitligt och effektivt användar gränssnitt som du kommer att kunna anpassa beroende på dina preferenser. Inte bara det, utan Gmail har också ett förstklassigt säkerhets system för att skydda din data och information därefter.

   

  Går du igenom en utmanande period när du försöker förstå hur du installerar och registrerar dig för en populär social media sajt som Gmail på din dator, bärbara dator eller smart phone eftersom detta är din första gång? Om ditt svar är ja, behöver du inte oroa dig för mycket.

   

  Det beror på att Gmail tekniska support team kan ge dig massor av tips, förslag och lösningar. Eftersom de är utbildade och utbildade grundligt i förväg, kan du lita på dem i enlighet med detta.

   

  Förutom det finns det några steg du bör följa om du vill aktivera Gmail verifiering. Låt oss nu ta en detaljerad titt på dem:

   

  1. Det första du behöver göra är att öppna Gmail programmet på din önskade gadget

  2. När du har loggat in på din profil, tryck på profil bildsikonen i det övre högra hörnet av skärmen

  3. En lista med verktyg kommer att ges till dig, välj fliken Inställningar

  4. Gå till fönstret Säkerhet från nästa sida och öppna rutan för 2 stegs verifiering

  5. Slå på den med hjälp av instruktionerna på skärmen och spara ändringarna

   

  Du kan ringa Gmail support Sverige nummer om du inte förstår någon av instruktionerna ovan.

   

  Relaterade länkar

  Så här åtgärdar du problemet "Detta meddelande verkar farligt" i din Gmail

   

  Original källa